tisdag 17 november 2009

Me and my monkey


I dag är jag hemma med lilla Maja (Nej det är inte hon på bilden, även om de är lika söta :)). Majsingen är hostig och snorig och har tok hostat i natt. Jag antar att frugan får vara hemma med henne i morgon. Nu betar vi av en massa tecknade filmer och jag ska strax laga något att äta. En dag i väldigt lugnt tempo med andra ord. Om inte jag också hade känt mig så hängig kanske jag kunde gjort något vettigt här hemma, men nej.

By the way! Det är lugnt här på bloggen just nu och jag har inte så mycket ork med sidoprojekt på helger och kvällar. Men jag lovar att jag har flera roliga projekt på g ;)

Ja titeln på inlägget är föresten en av mina favoritlåtar med Robbie Williams. Har du Spottify kan du lyssna på den här Robbie Williams – Me And My Monkey
Bilden på dvärgsilkes apan tog jag i Parken Zoo i somras och denna lilla krabaten kom verkligen fram och hälsade på mig :)

4 kommentarer:

leapox sa...

Söt apa & bra låt!

Karin sa...

hej hej!
Läste att du genomgått laseroperation av ögonen för en tid sedan och ville bara säga att dina inlägg har varit till stor hjälp och intressanta att läsa..=) Har själv genomgått Epi-Lasik för en vecka sedan hos Juto på Ögonlasern och jag är väldigt nöjd, även om synen kommer och går just nu. Men jag undrar, om jag får vara nyfiken och fråga, hur din syn har utvecklats? Det var ju ett tag sen du gjorde din operation

A home far away sa...

Wow vilka sagolika foton du tar!
Hoppas dottern mår bättre nu.

Trevlig helg!
Kram Gunilla i Singapore

Karin sa...

Hej!
Tack för att du svarade och va roligt att det har gått bra för dig! =) Skönt att veta att det kan ta tid innan synen stabiliseras från någon som verkligen har gått igenom samma procedur.

Just nu är det fram och tillbaka med synen, men jag hoppas ju som sagt att det blir bra om några veckor =)

Ha det så bra