fredag 20 november 2009

Child Play


Är riktigt risig och det känns som det är någon influensa i kroppen. Jag har inte någon feber men hostar lungorna ur mig, är snuvig och ont i kroppen. Förvånar mig inte om jag åkt på den där grissjukan. I natt höll jag på att bli vansinnig för så fort jag lade ner huvudet kändes det som ett skärsår i halsen och hostan var där direkt. Nåja nu är det i alla fall fredag och tid att vila upp sig över helgen.

Har inte något direkt planerat den här helgen heller och det är skönt. De flesta bildbehandlingar jag haft som legat och väntat är också färdiga. Har några bilder till som ska fixas på Alicia. Bilder som jag lagt åt sidan till jag fått några bra idéer om hur de skall bildbehandlas. Bilden här ovan försökte jag få ett lite drömskt uttryck i genom att softa eller göra träden lite suddiga (Jag kallar det för Princess skimmer) och så lägga på ett vitt ljus på sånt som redan är väldigt ljust i bilden. Har även skapat ett konstgjort ljus som trillar ner från träden och belyser Alicia. Vet inte om det är en drömkänsla i den? Vad tycker du? Ser att det hände något skumt i bildbehandlingen med toppen av bilden, men då den inte är med i någon tävling så får det vara.

Men nästa helg och frammåt är det full fart. Har en fotning med en duktig makeup artist och söt modell. De flesta porträtt jag kommer ta en tid framöver är tänkta att bli svartvita bilder då jag vill få ihop bilder till mitt svartvita projekt som ska framkallas i A2 och A3 i en grym bok eller album jag köpte i Göteborg.

Sen har jag en barn syskon fotning som ska bli julkort. Och sen har jag haft ett möte med en kille och vi har planerat en cool fotning med garage, gamla bensinpumpar och bilar i 50 tals anda. Ska bara se om jag kan överföra hans vision från bilder med pinuppor på amerikanare till något tufft macho som passar en man. Sen ska jag fota produktbilder på en värsting Porsche Cayene Turbo som ska bli banners till en hemsida. Att fota bilar i studioljus har jag läst är en riktigt stor utmaning då blixtarna inte ska synas i krom och lack på bilen. Får se hur jag löser det, men ser fram emot utmaningen. Vidare har jag en till modell som ska vara med i min svartvita porträtt studie. Men hon är förkyld just nu och då är det inte läge för klassiska porträtt :)

2 kommentarer:

Nattmia sa...

Hittade dig genom en annan sida.. Underbara bilder du tar, önskar jag var hälften så bra på att plåta..

Krya på dig nu..

//Mia

Pierre sa...

Tack så mycket Mia! Alltid kul att höra att ens bilder är uppskattade och jo jag ska krya på mig :)