torsdag 18 juni 2009

MacBook Pro


IMG_4593, originally uploaded by PIERREPOX.

I dag blev jag en lycklig ägare till denna skönhet :) Det är den nya maxade MacBookPro 13 tum. 2,53 Ghz Intel Core 2 Duo, 4GB 1067 Mhz DDR3. Apple förnyar MacBook Pro-serien i aluminium med Apples nya inbyggda batteri med upp till 40 procent längre livstid. Alla MacBook Pro-datorer har också en LED-bakgrundsbelyst bildskärm med bättre färgintensitet, den smarta Multi-Touch-styrplattan i glas, ett upplyst tangentbord, kortplats för SD-kort eller ExpressCard, en FireWire 800-port och suverän NVIDIA-grafik. 7 timmars batteritid är ju helt extremt och då är ändå datorn så väldigt tunn och smidig.

Var som ett litet barn och ville prova den, men innan jag ens hade packat upp den så visade det sig att routern hade gjort sitt. Så det blev en snabb sväng till Kjell & Co för att inhandla en ny router. En med N standarden som stöder trådlösa hastiheter upp till 300Mb/sek. Och det märks verkligen skillnad i hastighet.

Nu var det ett tag sedan jag körde mac och har en del snabbkommandon att lära mig igen, men shitt vad jag saknat mac sedan min gamla MacBook G3 bara slocknade (RIP) ;)

1 kommentarer:

leapox sa...

Visst blir det bra!!! :)