onsdag 19 november 2008

Banner till Foreva

Jag gjorde en banner till Foreva´s blogg för ett tag sedan. Världens bästa svägerska. Hon tyckte den blev fin, men hur svårt är det att göra en snygg banner när bruden är modell :)
Kolla in hennes blogg om du vill. Hon skriver om sitt liv i Göteborg och Eskilstuna vilket verkar en aning glammigare än mitt familjeliv med allt vad det innebär.

Klicka på bilden här uppe för att komma dit.

7 kommentarer:

emily sa...

Hahaha, då ska du vara glad att du inte blivit satt där i stolen.

Pierre sa...

Ha ha nej och därför skulle jag aldrig ställa upp :D

Eva sa...

wee :) pimpar du min blogg :D tack för den du :D
älskar min banner by the way...många som sagt till mig att dom tycker den är asgrym och vill ha en likadan (fast med annan bild såklart),men jag har sagt att det är bara jag som har en sån duktigt svåger som tar sig den tiden och klipper och klistar ihop en sån till någon annan än sig själv :P

Pierre sa...

Haha om de använder din banner så ska det säkert funka. Då snackar vi marknadsföring ;)

Eva sa...

Haha, verkligen marknadsföring :D Både för min blogg och för dig...Hmm, du kanske skulle ha skrivit lite snyggt på bannern att det är du som gjort den för att få lite extra pr ;)

Pierre sa...

Haha ja ett stort Copyright märke rakt över hela bilden ;)

Eva sa...

öh, nej kanske inte över hela bilden, bara på den sidan där jag inte är och där texten inte är...vilket lämnar...öh...vänstra hörnet :P Haha..när, det går ju inte heller för där ligger ju krumeluren (eller vad vi nu ska kalla den.. :P). Hmm...kanske ska skippa det och så får du väl tvinga mig att avsluta alla mina inlägg med "pierre pocs gjorde min finfina banner, har inte du en lika snäll svåger så too bad for you"