onsdag 23 april 2008

Över förväntan

Är hemma och dyngförkyld. Men efter ett par koppar kaffe och några Alvedon så kommer jag långsmt igång och börjar uppskatta det fina vädret utanför. Nu har också SIM-kortet till Telenors mobila bredband kommit och det fungerar över förväntan. 7,5 Mb ner men bara 375 Kb upp. Men det är priset man får betala för att vara mobil och det är inte så illa. Nu har jag inte varit land och rika runt och provat hur mottagningen är men just nu sitter jag utanför på altanen och på den lilla nätverksikonen står det : Hastighet 7,2 Mbit/sek Signalstyrka Utmärkt. Nu är det bara en sak som saknas för att vara riktigt mobil, och det är ett nytt batteri till datorn. Kan max surfa 30 min på batteri. 1400 kr för ett batteri till min VAIO. SUCK.

4 kommentarer:

Camel Cigarettes sa...

Yesterday I visited your blog and liked it very much! I have found a lot of really interesting and useful information there! The time I have spent reading was wonderful and I may say that you’ve done a great job! There are also wonderful photos! I’ve immediately added your blog to my favorite links and will enter it any time when in need of something positive. Thanks a lot!

Pierre sa...

Thank You :D

Eva sa...

På balkongen har jag suttit hela dagen. Pluggat så att ögonen tårats i vårsolen. Radion på högsta volym GENOM P3STAR på min egna lilla superbästa dator!!!!
Så glad liten prick var jag,
när bästammandet över Vart jag ville surfa lades i mina händer.
På toaletten, på gården, i parken, på balkongen, i sovrummet, köket, hallen, garderoben.
Jadu..överallt. Internet är inte längre bundet till vardagsrummet!
//Eva

Pierre sa...

Men lilla vän. Är de så avundsjuka att de låter dig sitta i garderoben och surfa. ;)