söndag 27 april 2008

Just nu

Har lirat en hel del Guitar Hero 3 i helgen och börjar bli vass på Hard. På Expert blir det dock en massa svärande. Har en statistiksida på Guitarhero.com där man lätt kan se vilka låtar man kan göra bättre ifrån sig på. Nördigt? Tjaa men som tävlingsmänniska är det en kul sporre ;)

Det här blir en kort arbetsvecka då det är en röd dag på torsdag. Detta betyder dock inte att det blir en lugn vecka. I morgon skall jag först till tandläkaren i Eskilstuna. På torsdag då det är en röd dag så får vi Tysklandsbesök som stannar en vecka. En hemkunskapslärare som skall på hos oss och som vi säkert skall guida runt lite grann.

På fredag eftermiddag skall jag fota en studentbal. Eller rättare sagt fota ett par som skall gå på balen. Sen har vi i grannskapet beställt ritningar på sådana där blommlådor man ställer ut i vägen för att billisterna skall sänka farten. Materialet har kommit och dessa skall snickras ihop någon dag. I dag fick jag också klartecken på att jag skall fota ett syskonpar (tvillingar) som tar studenten. Det blir fotografering utomhus och då hoppas man ju på bra väder.

3 kommentarer:

Kati sa...

Hm.... groupies... heh heh

Pierre sa...

Hi hi jo grymt med 3000 groupies :)Kan det vara 3000 sämre rankade än mig? Sen är vi ju flera som spelar och skall ha äran ;)

Anonym sa...

hehe...groupies....man e ju en stjärna *blinkblinkblink* *gör en glad liten dans (som e rockig såklart!)*
Eva