onsdag 7 oktober 2009

Utvecklar mig

Nu har jag sökt för andra gången till högskolekursen Fotografi-Visuell kommunikation på 7,5hp. En Internetbaserad distansundervisning på kvartsfart (25%). Det var för många sökande sist och jag vet inte på vilken hundrade plats jag stod som reserv. Hoppas att jag kommer in denna gång till vårterminen. Just nu är det i övrigt väldigt mycket utbildning på mitt nya jobb och jag är skapligt mör i huvudet av all information. Men shitt vad kul det är. System, ritningar, illustrationer, CAD, kataloger. Ja sånt gillar jag :)

Som rekreation har jag ett stort fotoprojekt på söndag då jag ska fota ett band och två modeller i Västerås. Hoppas bara på bra väder då för det blir utomhus. Och utomhus innebär inga studioblixtar när jag fotar, utan en reflexskärm som kräver lite mer en helt grått väder.

2 kommentarer:

SebbeSula.se sa...

Spännande! Hoppas du kommer in. Jag är lite sugen på någon distanskurs jag också. vilken skola är det du sökt den på ? Om man får vara nyfiken.

Pierre sa...

Det är på högskolan för lärande & kommunikation i Jönköping. Det är Genom Moderskeppet.se. Läste digital bildbehandling där tidigare och gillar distansupplägget!