tisdag 11 augusti 2009

Kapten på skutan

Kati åker till Krakov med jobbet i morgon och lämnar mig och lilla Maja själva hemma i några dagar. Jag har Parken zoo kortet framme så det lär ju li någon sväng igen för att titta på där små söta sankatterna igen, men annars kommer vi nog bara att slappa här hemma. Några pappa Maja dagar är alltid kul :) Har några sista saker att fixa på huset också. Måla något mer fönster, fixa filtret i pannan och röja lite på tomten. Men sen är min semester snart slut.

Jag grämer mig lite att min senaste plåtning inte blev av. Det var ett kul tema på g och hade varit roliga bilder att ha. Nu när semestern snart är över vet jag att jag inte kommer att orka vara lika kreativ och att det inte kommer att bli lika mycket fotande. Men jag har en plan för det ;) Känner också lite panik över mitt stockholmspendlande och att SJ har ställt in så många avgångar och bygger om rälsen så pass att det fyller Eskilstuna kuriren med arga insändare varje dag nu. Men en sak i taget.

3 kommentarer:

Jennie sa...

Tack så mycket :) Tar mest bilder själv, men de som är på mig är det någon annan som tagit. Dock jag som redigerar de flesta, av de sista i alla fall :)

mammaester sa...

Hejsan
Semestero semester... låter som du har häcken full... som alla andra på semestern haha.
Ha det bra

mammaester sa...

Haha... ja just ja... Kommer du ihåg linan emellan husen där vi bodde..haha... och skrivbordslamporna som vi blinkade med när vi skickade saker. Det var tider det.