söndag 26 juli 2009

Det går bra nu

Första veckan på semestern var nästan en pina och jag hade så svårt att både slappa och slppna av på samma gång. Jäkligt konstig känsla! Nu börjar lugnet dock lägga sig och semesterkänslan kommer krypande på riktigt. I går var vi på släktfest och tror vi var 39 stycken från min sida av släkten. Det var ett jädrans bra initiativ att ordna detta när stora delar av släkten inte har setts på så väldigt många år när de yngre inte ens vet att de är sysslingar med varandra. Däremot höll jag mig nykter och vi åkte hem i god tid. För är det något jag vet så är det att inte utmana ödet på den här typen av tillställningar ;)

I dag ska jag rigga studio här hemma och fota en jädrans massa bilder. Jag skulle egentligen ha åkt ut på plats med Alicia och fotat i dag, men då vädret inte riktigt är att lite på så var det lättare och rigga upp blixtarna här hemma. Ska bli jädrans kul.

I går fick vi också ett sms från Eva om att vi är välkomna till Göteborg. Så vi åker ner nu på onsdag och stannar där i några dagar. Det ska också bli riktigt riktigt skönt. Thats it! Nu ska här fotas.

1 kommentarer:

Eva sa...

Weee :D I morgon kommer ni :D Det ska bli askul o jag ser verkligen framemot o ha er här i ett par dagar!!!! Att ni kommer med kräftor gör ju saken inte sämre :P