söndag 20 december 2009

Full fart mot jul och nyårNu är det bara tre arbetsdagar kvar och sen är det julafton, mellandagar, nyårsafton och en vecka i Sälen Lindvallen. Ska bli så skönt och jag ska bara äta och dricka gott, slappa, åka skidor och bada bastu. Jag verkligen längtar till Lindvallen och att få åka utför. Det ser ju lovande ut att vi får en vit jul här hemma också. Men tre arbetsdagar kvar och inte riktigt dags att gå ner i varv ännu ;)

Just nu är det många grejer på foto önskelistan. Det kan bero på att jag tappar lite motivation varje år den här årstiden och tror att lite ny teknik kan lösa det. Vinterbilder är inte min typ att fota och det känns som att alla färger har tagit lång semester. Jag håller på att ser över om det är möjligt att driva blixtarna med ett litet portabelt bensin kraftverk. Det är ju så mycket billigare än ett batteri avsett för just studioblixtar. Om det fungerar så kan det bli rätt häftiga bilder i vår. Är det någon som har funderat på liknande lösning? Tar gärna emot tips! Måste också seriöst skapa ett sparkonto till min 5d. Jag känner verkligen att jag vuxit ur min lilla 350d. Undrar vart den där tomten egentligen bor ;)

2 kommentarer:

Nattmia sa...

Du kan skicka gamla kameran till mig sen när du köpt ny ;-)

Jag kan med tycka det blir lite tråkiga bilder i vinern, de första man tar gillar jag sen blir ju alla lika, inga förändringar typ..

Ha en goer ledighet nu, en annan jobbar både julhelgen och nyårshelgen *jippi*

//Mia

Anonym sa...

Testar open id