tisdag 15 september 2009

Voddler


Jag har äran att få vara en beta testare av något som kommer att bli så jäkla stort på Internet. Voddler är en tjänst som som närmast kan liknas Spotify fast för film. En gratis variant med reklam och olika betalmöjligheter för att slippa reklamen. Just nu är det ett något begränsat utbud (hundratal filmer) då tjänsten är i en beta fas men mer kommer hela tiden. Jag kollade på film i går och det hackade inte någon gång. Till skillnad mot de pay per wiev tjänster som finns ute i dag. Och så har filmerna text och allt :)

Voddler ska lanseras i höst till allmänheten och då har jag bara en sak kvar att önska. Att Spotify och Voddler går ihop med ett vettigt betal alternativ. Jag kan lugnt tänka mig att betala 200-250 kr/mån för att kunna se obegränsat med film och lyssna på all musik man kan tänka sig. Utan reklam. Tro mig om du inte hört tidigare om Voddler så kommer du snart inte att höra om annat på nätet. Att jag fick möjligheten att testa denna fantastiska tjänst redan nu beror på att Bredbandsbolaget hade en lista jag tecknade mig på för länge sedan. Men håll ögonen öppna i höst.

Jo en sak saknar jag till Voddler, men vet att det är på väg. En klient till Macintosh ;)

3 kommentarer:

Oliver Wettergren - Fotograf sa...

Vet du lite mer exakt när den kommer i höst? Lännggraaar!

Pierre sa...

Sv Oliver: Hehe jag kommer inte in just nu på Voddler forumet, men har för att det var oktober det skulle lanseras för allmänheten. Och där är vi ju snart ;)

annika sa...

Men men.. jag skrev upp mig på en annan lista för ett bra tag sen... hur länge sen måste man ha skrivit upp sig? :'(