onsdag 2 september 2009

My princess is away


Kati är i Berlin och jag, Maja och Cassandra är ensamma hemma. Rätt lugnt egentligen men jag vill också vara i Berlin och strosa runt, gå på museum och äta på mysiga restauranger med min darling. Hon ringde hem och sa att hon hittade mitt favorit-rakvatten Azzaro, men att det kostade 1000 kr. Jag svarade att det var dyrt och att hon skulle köpa för så mycket som hon älskar mig. Haha elakt :) Nä så jäkla gott luktar det faktiskt inte. Kanske får jag en påse winegummin på fredag när hon kommer hem. Det funkar alltid för mig.

Föresten så ska jag på en arbetsintervju i morgon. Så nu ska jag strax natta Maja och se om jag får ordning på mina papper och mitt CV till i morgon. Önska mig lycka till ;)


Andra saker jag hunnit med i dag har varit att uppgradera operativsystemet i min MacBook till OSX 10.6 Snow Leopard. Det nysate operativsystemet för macdatorer med Intel processorer som har bättre stöd för 64 bitars program. Det gick hur smidigt som helst och var klart på trettio minuter. Så nu har jag en dator som är snabbare (startar upp ur vila på några sekunder) och på köpet fick jag mer utrymme på på hårddisken.

Det som grämer mig teknikfronten är att Telenor fortfarande inte fått hem min Iphone 3gs 32Gb som jag beställde för tre veckor sedan. Om det är Telenor eller Apple som inte kan leverera vet jag inte. Men att vänta i tre veckor på något så hajpat suger.

Mitt digitala break är inte riktigt över för nu håller jag på att läsa en massa bra böcker. Det är faktiskt bra avkoppling som fungerar för mig. Håller på med Kepplers Hypnotisören just nu och vill bli klar så jag kan hoppa på Genom dina ögon av Stepheni Meyer. Oj det blev ett väldigt spretigt inlägg...

6 kommentarer:

Eva sa...

Oh! Arbetsintrevju??? Hoppas att det gick bra! Dumma vore dom ju om du inte blir anställd =)
*håller tummar o tår*

Pierre sa...

Tack Eva! Tror det gick rätt bra :)

Alexandra sa...

tjeenare :D hur gick de på intervjun :)? hoppas de gick bra :P

Pierre sa...

Halo Alexandra :D Jo tack det gick nog rätt bra, men jag törs inte bli glad med risk för att bli mer besviken om jag inte får jobbet. Men hoppas gör jag i alla fall ;)

mammaester sa...

Halloj... håller tummarna jag med...
Själv ska jag börja jobba i mitten på sept. som cirkel-ledare i matlagning. Jag är skit-nervös!!! Det är så längesen jag jobbade med mat.
Ha det gott o trevlig helg!!!

leapox sa...

Håller verkligen tummarna!!!
& tycker att mario-animationen är helt underbar - precis som du :)