söndag 27 september 2009

Cassandra


Ser att det är blänk i glasögonen men för denna bild är det ingen hemlighet att jag fotat med blixtar så därför får det vara. Det som däremot retar mitt öga i denna bild är till vänster vid näsroten. Ett liten rosa reflektion från glasögonen som missfärgar huden. Visst inga problem att få bort. Men om jag bara publicerar bra bilder har jag ju inget att skriva om ;) En hel del attityd annars i denna bild tycker jag :) Cassandra på bilden skulle ha varit barnvakt i dag och jag och Kati skulle gått på Flickan som lekte med elden, men nu när jag skulle köpa biljett fans det bara en plats kvar på 1800 föreställningen. 2045 är försent när det är jobbardag i morgon. Kanske gör ett försök nästa helg i stället. Får väl photoshoppa lite till och sen kolla om det fins nått bra att se på Voddler i stället.

3 kommentarer:

Anna Drott sa...

Mycket bra! Det finns säkert "regler" för det där med blänk i ögon el glasögon, men jag har aldrig förstått sådana riktlinjer. Jag tittar mer på känsla och färger när jag tittar på en bild.

Pierre sa...

Tack Anna! Jag håller med dig, regler i all ära men känslan i bilden är det viktiga i de flesta fall. Jag menar det fins ju rent tekniskt dåliga mobilbilder som man kan gilla massor!

mammaester sa...

Tuff bild....Snyggt